Izrada sajta i strategija

Izrada sajta i strategija- postoji mnogo načina da se napravi web sajt. Možete krenuti u istraživanje kompanija koje to rade i doći do vama idealnog tima.

Mi često kažemo da je najlakše napraviti sajt. Zašto? Sajt je lako dogovoriti i napraviti, teško ga je oblikovati da se samoodrži na internetu među konkurencijom.

Kako ovo znamo? Pa, bili smo tamo gde ste vi trenutno. Od tada smo sproveli sate istraživanja o izradi web sajta. Kako bismo vam mogli doneti najtačnije i najrelevantnije smernice koje će vam pomoći u odluci prilikom rada i izrade sajta.

web dizajn

Obavezno:  Koristite analitiku pre samog započinjanja

Izaberite pravi tim za vas.

Odredite plan koji odgovara vašim potrebama i budžetu.

Izaberite jedinstveno i relevantno ime domena.

Izaberite dizajn koji volite.

Prilagodite dizajn vašim kupcima.

Otpremite i formatirajte sopstveni sadržaj.

Pregledajte i testirajte svoj sajt pre početka.

izrada sajta spectrum

Izrada sajta i strategija

Kada radite sa nama, mi prvo biramo izgled i dizajn samog sajta i to sa dobrim razlogom. Morate da izaberete onaj dizajn koji odgovara vašim potrebama.

Pre same odluke kako će sajt izgledati mi sprovodimo dubinsko istraživanje. Istraživanje obuhvata sve od konkurencije pa sve do broja poseta i pola koji posećuje slične web stranice.

Naš tim sprovodi korisnička testiranja, i prati stotine funkcija u desetinama sajtova kako bi vam pružili pogled na tržište iz ptičje perspektive. Želimo da pronađete idealan balans između vaše potrebe, potrebe tržišta ali i potrebe samih robota pretrage.

 

Online shop koji prodaje

Tražite da zaradite novac na mreži?

Ako želite da prodate jedan ili dva proizvoda na web lokaciji vašeg preduzeća onda vaš sajt može biti izrađen sasvim neplanski. Međutim ako želite da prodajete 5 plus artikla dnevno, vi morate napraviti ceo paket:

  • web dizajn
  • slike i animacije znači grafički dizajn
  • kursori 
  • brz hosting
  • dobri prodajni tekstovi 
  • SEO 
  • analitika konkurenata i tržišta
  • ostalo

Naravno ove stavke se sve rade pre samog započinjanja procesa izrade sajta. Na ovaj način mi konstruišemo izgled vašeg budućeg sajta.

Sajt nije gotov kada se pusti u rad

seo optimizacija

Verujte nam na reč: Sajt nije gotov kada je pušten u rad. Tada pravi posao počinje.

Mnogi naši klijenti koji rade sa nama znaju o čemu pričamo tj pišemo. Mnogi uvide razliku kada krenu u rad preko interneta, šta znači imati pravu podršku.

Dok ne krenete u rad ne znate da li je optimizacija dobra. Konkurencija nikada ne spava i mora se uvek menjati i korigovati puno stvari. Mi reagujemo i odgovaramo odmah na sve zahteve svojih klijenata.

Ako želite da budete uspešni u radu morate imati tim koji reaguje odmah. 

Mi se trudimo da na svaki mejl odgovorimo jako brzo kako bi vaše poslovanje uvek na interentu bilo konkurentno. Non stop se usavršavamo tako da inovativne metode rada za nas nisu strane. Svaki klijent od nas dobija unapred smernice koje se tiču ažuriranja i promena rada preko interneta. Tako da svaku promenu dočekamo spremno.

Slični

© Spectrum 2019/2024

Powered by Eterijum