DIGITALSHAKE za vaš web sajt

 
Digitalshake je nastao kao potreba da se klijentu isporuči dobra usluga koja mu je u tom trenutku potrebna.
 

Zašto baš „Digitalshake“?

Kao i milkshake koji nas asocira na ukus vanile, čokolade ili punoće kakaa i ovaj naš šejk ume da podstakne aromu.

 
Digitalnshake radi po principu užine. Vaš web sajt jeste gladan ali ne previše, vaš sajt ima poseta ali sve posete na njemu nemaju potrebnu interakciju.
 
Vaš dizajn na sajtu jeste psihološki akcentiran ali nema onaj TRIGER koji je potreban.
 
U tom momentu na snagu stupa „DIGITALSHAKE„.
 
Digitalni šejk krasi fluidnost.
 
Voda se kreće i dobija puno oblika, niko se ne može suprotstaviti vodi, voda teče…
 
Zato smo i odabrali šejk kao predstavnika digitalne fluidnosti.
 

Šta dobijate u digitalshake?

 
Sastojke birate Vi. Svi sastojci su organskog porekla 100%. 
seo optimizacija web sajta

Neponovljiv ukus koji vi birate

seo optimizacija web sajta
Digitalshake je nastao kao potreba da se klijentu isporuči dobra usluga koja mu je u tom trenutku potrebna. Zašto baš „Digitalshake“? Kao i milkshake koji nas asocira na ukus vanile, čokolade ili punoće kakaa i ovaj naš šejk ume da podstakne aromu.
 
Digitalnshake radi po principu užine. Vaš web sajt jeste gladan ali ne previše, vaš sajt ima poseta ali sve posete na njemu nemaju potrebnu interakciju. Vaš dizajn na sajtu jeste psihološki akcentiran ali nema onaj TRIGER koji je potreban.
 
U tom momentu na snagu stupa „DIGITALSHAKE„.
 
Digitalni šejk krasi fluidnost. Voda se kreće i dobija puno oblika, niko se ne može suprotstaviti vodi, voda teče… Zato smo i odabrali šejk kao predstavnika digitalne fluidnosti.
 
Šta dobijate u digitalshake?
 
Sastojke birate Vi. Svi sastijci su organskog porekla 100%. 

Kako da znate koji su vam sastojci potrebni u digital šejku?

 
Najlakše je da pogledate vašu analitiku sajta. Na osnovu toga možete zaključiti šta vam je potrebno. 

 

  1. Ako nemate dovoljno saobraćaja na sajtu onda vam trebaju ključne reči, dobri opisi i možda malo inovativnog dizajna. Znači biraćete sastojke web dizajna, SEO optimizacije, copywritinga i možda contenta.
  2.  Ako imate dovoljno saobraćaja na sajtu ali nemate prometa i kupovine onda su vam definitivno potrebni sledeći sastojci: web dizajn, content, SEO optimizacija.
  3. Ako se na primer ne nalazite u ciljnoj grupi. Vaš artikal odlazi tamo gde nema interesenata. Vama treba određena ciljna populacija. Onda vam je potrebno sve od gore nabrojanog.
 
IDEALNI ŠEJK
 
Idealni šejk može da vas pokrene, da vašem sajtu da potrebnu energiju užine kako bi krenuo u pravcu kom treba. Ako ste mislili da je utakmica završena kada ste napravili sajt, varate se. To čak nije ni prvo poluvreme. Ono što je sajtu potrebno jeste gorivo koje pokreće ostale segmente koji su dobitni.
 
DIGITALSHAKE možete kombinovati sa CRISPY digitalnim čipsom
Spajanjem DIGITALSHAKE sa CRISPY sadržajem možete dobiti sasvim novu dimenziju i pogled na digitalni svet. Ako mislite da je stvar izbora gde će vaš potencijalni klijent kupiti, MI KAŽEMO DA JE SVE DO MIRISA I UKUSA. Budite primećeni, budite pozicionirani, budite upamćeni… Ako ste sve to onda ste BREND. Razlike su male stvari koje čine da pri izboru odlučuju baš te sitnice. BUDITE NEČIJI IZBOR

© Spectrum 2019/2023

Powered by Eterijum