Mi volimo dobar Content

Pisanje tekstova za sajt. Volimo da kažemo: Dobar tekst je pola posla. Tekst prodaje, informiše i dodaje ključne reči. Digitalno poslovanje pisanje prosto obožava.

Pisanje tekstova za sajt

Copywriting je postao jedna od najtraženijih veština 2020. godine.

 Zašto?
 Svako preduzeće može imati koristi od nekoga ko napiše sjajant tekst. Copywriting može unaprediti svako poslovanje.
Ovo je umetnost pisanja teksta u marketinške svrhe. Dizajniran tekst namenjen je za prodaju vaših proizvoda ili usluga. Glavna namera pisanja tekstova za sajtove je nagovoriti ljude da preduzmu određenu radnju, bilo da se radi o kupovini, prijavi za nešto ili bilo kojoj drugoj vrsti konverzije.
Pisanje tekstova dolazi u mnogo različitih oblika – oglasi, veb stranice, brošure, tehnički priručnici, sadržaj za društvene mreže i slogani kompanija spadaju u kategoriju copywriting-a.

Copywriting

Copywriting je mnogo više od reči. Sjajan tekst ili  priča predstavlja imidž vašeg brenda. Povlači konce koje pokreću proces donošenja odluka onome ko pročita ono što pišete.
Dobar copy ne prodaje proizvode ili usluge; prodaje emocije i način života. Prema Google Trends-u, globalno interesovanje za copywritere trenutno je na vrhuncu, na osnovu podataka pretraživanja tokom poslednjih deset godina.
Upoznajte svet marketinga iz drugog ugla.

Mi kreiramo dobre tekstove!

Podelite

© Spectrum 2019/2024

Powered by Eterijum