Grafički dizajn

Dizajn zapravo celokupan vizual postao je osnovni činilac dobrog sajta i prodaje. Savremen marketing se ne može zamisliti bez dobrog i kretivnog grafičkog dizajna.

Mi uvek nudimo kreativnost ispred svega!

Bilo koji poslom da se bavite, tržište zahteva da konstantno budete inovativi. Pod inovacijom se ne podrazumeva samo ponuda artikala ili usluga, inovacija je i način na koji plasirate vaš produkt. Iz ovog razloga grafički dizajn je postao sastavni deo svakog poslovanja.

Online prodaja i usluge

Čime god se bavili na tržištu bitno je da spojite tri stvari: emociju, kvalitet i pakovanje. Pakovanje artikala je naravno standardno, međutim sada je jako bitan i taj vizualni deo. Vaši klijenti se nalaze na društvenim mrežama, koriste telefone i navikli su na lajkove i skrolovanje. Sada je jako teško održati pažnju veću od 3 sekunde. Prema statistici ako uspete da nekog zaustavite na vaš vizual duže od  3 sekunde onda ste uspeli. Na deset pregleda po ovoj statistici desi se jedna kupovina ili nekog ostavite zainteresovanim.

Kako bi taj neko ostao zainteresovn baš za vas i zapamtio vaš brend, naziiv firme ili kompanije potrebno je nešto autentično.

Spectrum Dizajn

Ono što mi imamo da ponudimo vama jesu godine iskustva u ovom poslu i prepoznavanje potencijala kada je u pitanju neki brend. Mi umemo da spojim tri stvari koje smo naveli emociju, kvalitet i pakovnje. Ako još uz to dodamo i analizu tržišta, konkurenata i potencijalnih klijenata onda smo dobili više nego dobro pakovanje. Tako dobro upakovan vizual može predstavljati i vašu prodaju ali i vašu ponudu usluga.

Današnje vreme je idealni pokazatelj koliko ste zapravo sazreli na tržištu. Tržištu je više nego ikada potrebna inovativna ideja koja spaja tradiciju i savremene trendove.

Za sve ostalo stojimo vam na raspolaganju. Spremni smo da vas saslušamo i realizujemo ono što želite. Isto tako smo spremni da damo sugestije i iznesemo svoje mišljenje nakon dobre statističke i analitičke procene.

Poslujete online i treba vam autentičnost!

Vizualni identitet

Ako imate bilo kakav posao i predstavljate ka na internetu, potrebno je da se izdvojite od drugih. Ono što stvara prepoznatljivost, je zapravo ista supstanca koja gradi brend. Brend nije trenutni zamah na tržištu ili lagan povetarac koji vam daje vetar u leđa jednu sezonu. Brend isto tako nije letnji hit koji traje tri ili četiri meseca. Brend se gradi i on daje nešto što drugi nemaju. Ako gradite imidž vaše kompanije, onda je vizual nešto što se prvo primeti. Odelo ne čini čoveka ali ga opisuje. Isto tako posmatrajte i vaš sajt, odluka da se posetioc zadrži kod vas jeste upravo taj prvi utisak.

Dizajn van kalupa

Svedočimo brojnim promenama na tržištu rada, posla i potražnje. Ono što je ostalo kao jedini parametar kojim se nešto upoređuje jeste- Ideja. Ideja se u današnje vreme plaća na tržištu kao i inoformacija. Onaj ko poseduje dobru ideju i ima važnu informaciju u datom trenutku može da očekuje prosperitet. Prosperitet neće doći ako ste u standardima koji su prevaziđeni. Svetu je potrebna svežina, ljudima je potrebno da osete pokret. Način na koji dobijate sve ovo jeste da razmišljate van kalupa. Jedinstvena i unikatna rešenja i poruke na vašem sajtu, postovima i vizualma su nešto što vas odvaja od drugih.

Slike za sajt

Kada radimo ili biramo slike za sajt one trebaju biti jedinstvene, u bojama koje su zastupljene na vašem sajtu ili su deo identiteta vašeg poslovanja. Isto tako potrebno je doći do nekog kontrasta, napraviti nekakvu vizualnu formu koja ne dozvoljava da se posetilac na sajtu oseća monotono. Česte grešeke koje se prave jesu upravo te, da se sajt oboji u jednu ili dve boje i nakon toga sve izgleda isto. Dozvolite sajtu da diše, da ima punoću i kontrast, naravno ne zaboravite senke. Sajt koji nudi komfor i ugođaj je sajt koji se često posećuje.

Izrada logoa

Kada radimo logo za vašu kompaniju ili osvežavamo postoječi, trebamo imati neke smernice. Naravno kada je logo u pitanju ne odsupamo od boja koje su identitet kompanije. Ali ako radite nov logo, potrudite se da napravite neku nesvakidašnju ideju. Naravno i mi ćemo vam pomoći. Možemo dati primere kako bi smo to mi uradili i da onda dođemo do zajedničkog rešenja. 

Analiza rasta i dizajn

Kada pogledate analitiku vašeg sajta, možete videti razne podatke. Ono što je činjenica jeste da sajtovi sa dosta praznog ili belog prostora gube svoje posetioce ili se ti posetioci malo zadržavaju na sajtu. Isto tako raspored kursora, menija i preglednost sajta preko mobilnih uređaja igra bitnu ulogu u zadržavanju posetilaca na vaš sajt. Ako želite da zadržite ljude duže na sajtu, da im date povoda da pogledaju kako bi dobili što bolji utisak onda razmišljajte na način kao oni. Stavite se u ulogu posetioca i razmislite kako se oni osečaju kada su na vašem sajtu. Analitika sajta nam takođe može pokazati put u kom pravcu da redizajniramo sajt, putem analitike dolazimo do predikcije i onda nema grešaka.

Štampa postera

Do 10m² – 1000 din/m²

Do 50m² – 800 din/m²

Preko 50m² – 600 din/m²

Štampa na PVC foliji (mat i sjaj)

Do 10m² – 1100 din/m²

Do 50m² – 900 din/m²

Preko 50m² – 700 din/m²

Digitalna štampa na promo materijalima

Manji artikli (hemijske, upaljači...)

Do 200 komada – 12 dinara po otisku

Do 1000 komada – 10 dinara po otisku

Preko 1000 komada – 8 dinara po otisku

Za količine preko 10 000 cena je 6-7 dinara po otisku

Veći artikli (rokovnici...)

Do 200 komada – 70 dinara po otisku

Do 1000 komada – 60 dinara po otisku

Preko 1000 komada – 50 dinara po otisku

Štampa na majicama - Otisak je A3 formata (29,7 x 42 cm)

Pamučne majice 150g/m²

Sa jednim otiskom – 800 dinara

Svaki sledeći otisak – 150 dinara

Pamučne majice 180 g/m²

Sa jednim otiskom – 900 dinara

Svaki sledeći otisak – 150 dinara

Dry fit majice bele

Sa jednim otiskom 900 dinara

Svaki sledeći otisak 100 dinara

Dry fit majice u boji

Sa jednim otiskom 1000 dinara

Svaki sledeći otisak 200 dinara

Polo majice

Sa jednim otiskom 1200 dinara

Svaki sledeći otisak 200 dinara

© Spectrum 2019/2024

Powered by Eterijum