Web-hosting je tip internet hostinga koji dozvoljava organizacijama i fizičkim licima da naprave svoj web-sajt kome se može pristupiti preko weba. Web-hostovi vam daju prostor na serveru koji klijenti mogu da koriste.

Kod nas dobijate:

– 24/7 podršku

– otvaranje mejlova, neograničen borj

– vrši se bekap svakodnevni

– cpanel

– zaštitu

– brzinu

Naravno svaki klijent ima određen boroj poseta na sajtu i tendenciju rasta samih poseta. Tako da je najbolje da nas kontaktirate i zajedno da dođemo do zaključka koji paket jeste idealan za vas.

Koliko košta usluga prebacivanja na hosting?

Web hosting

Da odgovorimo na najčešće pitanje odmah: Koliko košta usluga prebacivanja na hosting? Ova usluga je besplatna ako prelazite na naš hosting. Ono što još dobijate u paketu je Cpanel, SSL sertifikat besplatno i bekap na 24 sata. Kako bi bili što ozbiljniji u poslu mi smo našim klijentima uvek dostupni. Ono što još dobijate je i mogućnost otvaranja neograničenog broja mejlova.

Web hosting kreiran za vaše potrebe

U zavisnosti od potreba vašeg sajta mi dajemo ponudu. Tako da ako vaš sajt napreduje i broj poseta raste tako ćemo i paket prilagođavati potrebama koje su u skladu sa progresom vašeg sajta. Ako je vaš sajt već dugo na mreži, a bavi se prodajom na primer onda su za vas spremni posebni paketi kako bi brzina sajta uvek pratila vaše tendencije da se što bolje kotirate na ptretazi.

Usluga koja je konstantna

Dobar rad zahteva i dobru meru predostrožnosti. Tako da nas uvek možete kontaktirati ako vidite da nešto teče ali da ima ometanja. Broj poseta na sajtu može pogotovo kod prodaje naglo da skoči, tako da je uvek neophodno pratiti izveštaje, analitiku i imati uvida u rad.

Domen i naziv domena

Kod nas takođe možete kupiti domen. Ono što je potrebno da znate kada kupujete domen jeste da kupite što bolji naziv za vaš sajt. Kao i u svakom poslu postoje mali detalji koji vas odmah mogu izdvojiti od konkurencije.

Dodatna pitanja

Uvek nam možete postaviti dodatna pitanja koja vas interesuju. Spremni smo da vam za vaše potrebe damo individualnu ponudu ili rešenje. Ne postoje šablonski poslovi, a isto tako ne postoje ni šablonski paketi. Tako da se uvek trudimo da prema načinu i potrebi vašeg posla napravimo individualna paket. Po nama je personalizovana usluga najbolja usluga.

Personalizovano rešenje je najbolje rešenje!

Perosnalizovane ponude su po nama najbolje ponude. Svako poslovanje ima svoj tempo, progres i rast na tržištu. Ovo smo dugogodišnjim radom utvrdili kao nepobitnu činjenicu. Iz tog razloga mi svakom klijentu nudimo individualno tj personalizovano rešenje koje može da ispuni njegova očekivanja, kriterijume i tempo poslovanja. U modernom vremenu je postalo sve nekako kalupno i tipski, tako da se tržište polako vraća na individualnost koja služi svrsi. Iz tog razloga i mi dajemo individualna rešenja.
 
Uvek nas možete kontaktirati i dobiti informaciju koju trebate.

© Spectrum 2019/2024

Powered by Eterijum