Spectrum dizajnira sa strašću.

GRAFIČKI DIZAJN

Vizualna komunikacija je ono što nas prvo preporuči kod klijenta. Obezbedite sebi najbolje rešenje, dobra grafika je prvi sinonim za kvalitet.

VEB DIZAJN

Izrada sajtova po jedinstvenim i inovativnim temama. Sajt je vizit karta jedne kompanije i njena deskripcija na internetu, Budite jedinstveni u prezentaciji svog poslovanja

CONTENT

Content marketing je spoj copywritinga dobre grafike i poznavanja marketinga. Ako taj parametar poznajemo dobro, možemo da dođemo do idealnog vizuala i teksta za vašu ciljnu grupu.

SEO OPTIMIZACIJA

Ključni faktor u svakom poslovanju na intenetu se svodi na SEO optimizaciju, građenje linkova i konstantni porast pretrage na internetu. Praćenje ažuriranja algloritama i novih trendova na pretraživačima je takođe sastavni deo SEO optimizacije.

COPYWRITING

Copywriting pisanje tekstova za sajtove koji podrazumevaju i uključuju ubacivanje ključnih reči. Istraživanje tržišta i konkurenata u cilju boljeg rangiranja sajta. Ovaj vid opisa je jedan od najpopularnijih.

Socijalne mreže

Društvene mreže su postale neiscrpan izvor mogućnosti i reklamiranja. Sa nama obezbedite reklamu na svim društvenim platformama i pratite konstantni rast. Od inovacija i praćenja statistike do inovativnih rešenja.

Content marketing

Spoj  informacija sa primesom dobro upakovanog marketinga i plasman ka ciljnoj grupi.

Zatražite ponudu i potrudićemo se da odgovorimo u što kraćem roku