SpectrUm dizajnira sa strašću.

GRAFIČKI DIZAJN
GRAFIČKI DIZAJN

Vizualna komunikacija je ono što nas prvo preporuči kod klijenta. Obezbedite sebi najbolje rešenje, dobra grafika je prvi sinonim za kvalitet.

WEB DIZAJN
WEB DIZAJN

Izrada sajtova po jedinstvenim i inovativnim temama. Sajt je vizit karta jedne kompanije i njena deskripcija na internetu, Budite jedinstveni u prezentaciji svog poslovanja

CONTENT
CONTENT

Content marketing je spoj copywritinga dobre grafike i poznavanja marketinga. Ako taj parametar poznajemo dobro, možemo da dođemo do idealnog vizuala i teksta za vašu ciljnu grupu.

SEO OPTIMIZACIJA
SEO OPTIMIZACIJA

Ključni faktor u svakom poslovanju na intenetu se svodi na SEO optimizaciju, građenje linkova i konstantni porast pretrage na internetu. Praćenje ažuriranja algloritama i novih trendova na pretraživačima je takođe sastavni deo SEO optimizacije.

COPYWRITING
COPYWRITING

Copywriting pisanje tekstova za sajtove koji podrazumevaju i uključuju ubacivanje ključnih reči. Istraživanje tržišta i konkurenata u cilju boljeg rangiranja sajta. Ovaj vid opisa je jedan od najpopularnijih.

Socijalne mreže
Socijalne mreže

Društvene mreže su postale neiscrpan izvor mogućnosti i reklamiranja. Sa nama obezbedite reklamu na svim društvenim platformama i pratite konstantni rast. Od inovacija i praćenja statistike do inovativnih rešenja.

Održavanje servera
Održavanje servera

Server je računarski program ili uređaj koji pruža funkcionalnost za druge programe ili uređaje koje zovemo "klijentima". Serveri mogu pružiti različite funkcionalnosti, često nazvane "uslugama", poput dijeljenja podataka ili resursa između više klijenata ili obavljanja računanja za klijenta.

Čišćenje sajtova od virusa
Čišćenje sajtova od virusa

Virusi su računarski programi koji se bez znanja korisnika šire po računaru, istovremeno vršeći određene zadatke, od bezazlenih do veoma štetnih. Imaju mogućnost da zaraze programske datoteke i sve ono što u sebi sadrži programski kod.

Web-hosting
Web-hosting

Web-hosting je tip internet hostinga koji dozvoljava organizacijama i fizičkim licima da naprave svoj veb-sajt kome se može pristupiti preko veba. Veb-hostovi su obično kompanije koje daju prostor na serveru koji klijenti mogu da koriste.

LMS platforma
LMS platforma

LMS (Learning Management System) platforma se koristi za kreiranje, administraciju i praćenje treninga i obuka. LMS omogućava vašoj kompaniji da kreira nove ili ponudi postojeće kurseve zaposlenima, kao i da prati stepen njihovog pohađanja i uspešnosti.

Analitika tržišta
Analitika tržišta

Analitika tržišta je najvažniji segment u izradi bilo kog poslovnog plana ili strategije. Kroz ove analize mogu se identifikovati snage, slabosti, prilike i pretnje kompanije.

Uslužno programiranje
Uslužno programiranje

Programiranje je implementacija logike koja izvršava određene računarske operacije i funkcionalnost. Javlja se na jednom ili više jezika, koji se razlikuju po aplikaciji, domenu i modelu programiranja.

Content marketing

Spoj  informacija sa primesom dobro upakovanog marketinga i plasman ka ciljnoj grupi.

Zatražite ponudu i potrudićemo se da odgovorimo u što kraćem roku

© Spectrum 2019/2024

Powered by Eterijum