Mi volimo dobar Content

Pisanje tekstova za sajtove. Volimo da kažemo: “Dobar tekst je pola posla”. Tekst prodaje, informiše i dodaje ključne reči. Digitalno poslovanje i pisanje tekstova tj sadržaja za sajt- prosto se obožavaju. 

Pisanje tekstova za sajtove

Copywriting je postao jedna od najtraženijih veština u 2020. godini.
 
 Zašto?
 
 Svako preduzeće može imati koristi od nekoga ko napiše sjajant tekst. Copywriting može unaprediti svako poslovanje.
 
Ovo je umetnost pisanja teksta u marketinške svrhe. Dizajniran tekst namenjen je za prodaju vaših proizvoda ili usluga. Glavna namera pisanja tekstova za sajtove je nagovoriti ljude da preduzmu određenu radnju, bilo da se radi o kupovini, prijavi za nešto ili bilo kojoj drugoj vrsti konverzije.
 
Pisanje tekstova dolazi u mnogo različitih oblika – oglasi, veb stranice, brošure, tehnički priručnici, sadržaj za društvene mreže i slogani kompanija spadaju u kategoriju copywriting-a.
pisanje teksotva za sajtove

Copywriting

Copywriting je mnogo više od reči. Sjajan tekst ili  priča predstavlja imidž vašeg brenda. Povlači konce koje pokreću proces donošenja odluka onome ko pročita ono što pišete.
 
Dobar copy ne prodaje proizvode ili usluge; prodaje emocije i način života. Prema Google Trends-u, globalno interesovanje za copywritere trenutno je na vrhuncu, na osnovu podataka pretraživanja tokom poslednjih deset godina.
 
Upoznajte svet marketinga iz drugog ugla.
 

Mi kreiramo dobre tekstove!

Šta dobijate dobrim tekstom?

Opis artikala

Ako imate prodaju ili uslugu vi trebate to približiti klijentu. Digitalni izlog mora biti što bolje uređen kako bi privukli pažnju. Kada je reč o opisima, vi na taj način dočaravate sve benefite nekog artikla ili usluge. Što bolji opis, to je veća prodaja. Svaki artikal ima svoj teskt, što znači da svaki artikal ima i svoj link i može dodatno uticati na ceo rang sajta. Tako da dobro napisani H podnaslovi i pozivi na akciju neće ostati neprimećeno.

Pisanje tekstova za sajt

Ako imate spisak ključnih reči za koje želite da se kotirate onda te reči trebate implementirati u vaš sajt. Ako se dobro napiše tekst, ne samo da će privući nove klijente, već će ste se i dobro pozicionirati na pretrazi. Novi algloritmi pozicioniraju sajt na osnovu korisničkog iskustva. Tako da dajte korisnicima razlog da osete toplinu i razumeju što bliže vašu uslugu ili artikal.

Ključne reči kroz tekst

Ako želite zaista dobro pozicioniran sajt, onda vam je potrebno dosta kvalitetnog teksta. Istraživanje ključnih reči i tržišta prepustite nama. Mi razumemo da imate konkurentne i da su oni mnogo ispred vas, ali svaki sajt ima neku manu. Tako da klasterima možemo doći do pozicije koju vi želite. Ključne reči kroz analizu i implementaciju dovode vaš sajt na poziciju gde treba biti. Naravno ovo se sve ne postiže u momentu potrebno je vreme, ali organski rezultati ne izostaju.

Copywriting i linkovi

Link bilding sigurno ste čuli. Svaki sajt mora imati unutarnju i spoljnu cirkulaciju. Interni linkovi su neophodni, ali isto tako i beklinkovi. Dobar sajt i dobri blogovi imaju čitavu strukturu linkova, to je kao mreža koja radi u korist vašeg sajta. Što su jači linkovi u vašem sajtu ili tekstu to je pozicija sve bolja i bolja.

Opisi za društvene mreže

Društvene mreže su za pojedina poslovanja jako bitna. U zavisnosti kakvu robu ili usluge nudite, potreban vam je i dobar sadržaj. Mi kreiramo dobar content i znate kako kažu: CONTENT JE KRALJ! Proverite zašto su mnogi ubeđeni da to jeste zaista tako. Nije bitno da li pričamo o facebook-u, instagramu ili youtube-u bitno je da svaka mreža ima svoju publiku. Postovi na mrežama nisu i ne mogu biti isti. Različita grupa ljudi prati različite društvene mreže. Na osnovu toga mi pišemo sadržaj i omogućavamo linearan rast i vašu zastupljenost na socijalnim medijima.

Ja želim sajt ali nemam sadržaj

Ako imate sve spremno za vaš sajt ili imate ideju da krenete sa radom na internetu, tekstovi su osnovni. Ali ako nemate tekstove za vaš sajt nije problem. Mi smo tu da dobro napišemo tekst, osmislimo strukturu i kreativno sve uobličimo. Šta je dovoljno sa vaše strane? Dovoljno nam je da u kratkim crtama opišete šta radite, čime se bavite i osnovni deo o vašoj kompaniji. Nakon tih teza mi ćemo razraditi priču i napraviti strukturu koja može doneti dobar rejting, nove klijente i održivost na internetu.
 
Ako imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte. Isto tako ako trebate koju informaciju više, ne oklevajte… Mi smo tu za vas.

© Spectrum 2019/2024

Powered by Eterijum