Održavanje socijalnih mreža

Za održavanje socijalnih mreža nije jedino važno postaviti neku sliku koja prezentuje vas i vaše poslovanje. Za dobru poziciju na mrežama trebate doći do neke interakcije između vas i klijenata. Tako da morate u tom slučaju biti:

– inovativni

– autentični

– pratiti trendove

Ako pratitie dešavanja na mrežama verovatno znate kojoj ciljnoj gupri pripada vaše poslovanje. Nije ista publika na facebook-u, instagramu, twitter-u, pinterestu, youtube-u,… Ako ste se bavili analitikom vašeg sajta znate sigurno koja grupacija ljudi najčešće posećuje vaš sajt. Kada to znate lako je da zaključite kojoj društvenoj mreži najviše da se posvetite.

Ono što je definitivno trend više od godinu dana jeste youtube i tik-tok. Ove društvene mreže su bukvalno preko noći postale prava poslovna oaza. Možda se za youtube i znali ali za tik-tok verovatno niste. Tik-tok je nudi kratak sadrđaj koji se ispostavio kao jako dobar pošto se poslovni svet oslanja na brzinu. Tako da progres ove društvene mreže u poslovne svrhe zaista ide u više nego dobrom smeru.

Mi smo tu da vam damo procenu koja društvena mreža jeste najviše za vas i vaš biznis. Naravno tu smo i da ako treba održavamo vaše mreže za vas.

Podelite

Tags

© Spectrum 2019/2023

Powered by Eterijum