Grafički dizajn

Dizajn zapravo celokupan vizual postao je osnovni činilac dobrog sajta i prodaje. Savremen marketing se ne može zamisliti bez dobrog i kretivnog grafičkog dizajna.

Mi uvek nudimo kreativnost ispred svega!

Bilo koji poslom da se bavite, tržište zahteva da konstantno budete inovativi. Pod inovacijom se ne podrazumeva samo ponuda artikala ili usluga, inovacija je i način na koji plasirate vaš produkt. Iz ovog razloga grafički dizajn je postao sastavni deo svakog poslovanja.

Online prodaja i usluge

Čime god se bavili na tržištu bitno je da spojite tri stvari: emociju, kvalitet i pakovanje. Pakovanje artikala je naravno standardno, međutim sada je jako bitan i taj vizualni deo. Vaši klijenti se nalaze na društvenim mrežama, koriste telefone i navikli su na lajkove i skrolovanje. Sada je jako teško održati pažnju veću od 3 sekunde. Prema statistici ako uspete da nekog zaustavite na vaš vizual duže od  3 sekunde onda ste uspeli. Na deset pregleda po ovoj statistici desi se jedna kupovina ili nekog ostavite zainteresovanim.

Kako bi taj neko ostao zainteresovn baš za vas i zapamtio vaš brend, naziiv firme ili kompanije potrebno je nešto autentično.

Spectrum Dizajn

Ono što mi imamo da ponudimo vama jesu godine iskustva u ovom poslu i prepoznavanje potencijala kada je u pitanju neki brend. Mi umemo da spojim tri stvari koje smo naveli emociju, kvalitet i pakovnje. Ako još uz to dodamo i analizu tržišta, konkurenata i potencijalnih klijenata onda smo dobili više nego dobro pakovanje. Tako dobro upakovan vizual može predstavljati i vašu prodaju ali i vašu ponudu usluga.

Današnje vreme je idealni pokazatelj koliko ste zapravo sazreli na tržištu. Tržištu je više nego ikada potrebna inovativna ideja koja spaja tradiciju i savremene trendove.

Za sve ostalo stojimo vam na raspolaganju. Spremni smo da vas saslušamo i realizujemo ono što želite. Isto tako smo spremni da damo sugestije i iznesemo svoje mišljenje nakon dobre statističke i analitičke procene.

 

Podelite

Tags

© Spectrum 2019/2024

Powered by Eterijum