Ako nam kažete problem, pronaćićemo rešenje
Prodaja je srž svakog posla. Iako kažete da imate u ponudi samo uslugu, usluga se neće nuditi sama od sebe. Baš tu uslugu treba umeti plasirati tj prodati. Ako ste vlasnik online shop-a onda vam je prodaja na prvom mestu takođe.
Ako ste slučajno bili na nekim od poslovnih predavanja sigurno ste čuli rečenicu: Problem nije problem, problem je naša reakcija na taj problem. 
Možemo ovu rečenicu posmatrati iz više uglova, međutim najbitnija reakcija u nama je kada se stvori problem ona psihološka. Tada kada dođe do te hemijske reakcije, pa se naš strah u organizmu pomeša sa problemom u mozgu nastaje opšta zabuna…. Na ivici smo da odustanemo od posla, najčešće smo doprineli još većem stresu itd.

Prodaja

prodaja

Koji problem imate?

Najčešće nam dolaze upiti od strane firmi koje imaju problem:

– sa prodajom
– sa menijima koji su komplikovani
– sa sajtovima koji su nepregledni putem mobilnih uređaja
– jako komplikovani kursori i težak način za pronalaženje željenog na samom sajtu
– sa sajtom koji nije dobrog dizajna za određenu branšu
– bez SEO optimizacije na lokalnom i globalnom nivou koja rangira
– bez ideje koja stavlja u funkciju kreativnost
Ovih pet stavki su uglavnom problemi sa kojima se sreću svi. U ma kom poslu da se vaša kompanija nalazi. I imajte u obzir da prodaja artikala nije jedina prodaja koja postoji, usluga je takođe prodaja koja se favorizuje i nametne na tržištu.
Svaka stavka ima jedinstveno rešenje.Ili možemo ovih pet stavki svrstati u jednu i dati vam pun paket usluga koji vam je potreban.
Ako želite nešto da popravite krenite od onih detalja, za koje su vas ubedili da su nebitni. Baš ti detalji su najbitniji.
Činjenice:

– Više od 73%  razlika u  muškoj i ženskoj kupovini, tako da vodite računa o tome ko vam kupuje ili dolazi više na sajt.
– Online shopovi najčešće kubure sa lokalnom SEO optimizacijim i to u više od 50% slučajeva jeste razlog zašto prodaje nema
Redizajniranje sajta podiže procente u prodaji za više od 20% nakon određenog kraćeg roka nakon rada
– Kreativni i jedinstveni sajtovi se pamte, zapamćen sajt daje brending određenoj kompaniji 
Možete nas slobodno kontaktirati za sve opcije smo otvoreni. Kažite nam vaš problem, a mi ćemo pronaći rešenje, Problem nije problem, problem je samo nedovoljno stavljene funkcije u rad.

Slični

© Spectrum 2019/2024

Powered by Eterijum