WordPress izbor u izradi sajta: Programiranje je devalviralo
Kada se pojavilo programiranje kao strukovno opredeljenje svi su mislili da će to vreme da potraje. Sećamo se dve etape: Cena programera je kao da kupujete zlato preko invest fonda i druga etapa je programera nema izvolte “outsourcing”. Sada smo ušli u etapu koja je realna i održiva, to je: Programiranje je podređeno mašini, zato što ljudi imaju pametnija posla. 

WordPress izrada sajta

Ovako kao prvo programski jezici koji su tu da nam zagorčaju život su namenjeni isključivo za uključivanje u “MAIN” deo mreže. Znači, zato se još uvek PHP kotira tako dobro u svim stavkama programiranja. Zato dakle ovi drugi programski jezici tako brzo zastarevaju.
Izradite li custom sajt znate dobro da jedino taj ko piše zna šta je napisao. Ne postoji na mreži sajt koji je pisan u kodu, a da nije kalem. I to tako dobro urađen da ni sam programer ne zna šta je napisao. Znači- AKO RADI NE DIRAJ, KAD NE RADI MENJAJ! 

Izbor za izradu sajta wordpress- Zašto?

Zato što je PHP generalna baza koja isporučuje korisniku ono što treba da vidi, a vlasnika skoro odmah stavlja tamo gde treba biti. 

Kako i Zašto wordpress sajt?

PHP program je zapravo koordinator za ulazne podatke/ korisnike i ostale interesente i same mreže. Dok u isto vreme  on proizvodi izlaz koji je ulaz za drugi program tj bilo koju mrežu. Zato se wordpress sajotvi brže kotiraju i brže osposobljavaju za rad na bilo kom pretraživaču. Oni jednostavno cirkulišu i dišu na mreži i sa mrežom kao jedno. OVO NI JEDNOM DRUGOM SAJTU TJ SAJTU PROIZVEDENOM U DRUGOM JEZIKU NE POLAZI ZA RUKOM.
WordPress izbor u izradi sajta: Programiranje je devalviralo
Shvatite da baza sajta mora da bude samo okvir koji vi po vašoj želji formirate ALI samo kao programsku šemu na vašem prirodnom jeziku. Isto jedna bitna stavka je to da je wordpress testiran više od milijardu puta- Zašto? Zato što je otvorenog koda i svaki uspeli test se inputira direktno u samu šemu mogućih potencijalnih varijabli. 

WORDPRESS KAO IZBOR ZA IZRADU SAJTA

Ovako kao prvo mi  smo tražili razlog zašto je celokupna uprva SAD-a sa drupala prešla na wordpress. Takođe da ne pominjemo i New York Times, NASA centar i Mercedes Benz… Nama je bila interesanatna stranica državne uprave USA i sve njene ambasade. ZAŠTO UOPŠTE ONI SA DRUPALA PRELAZE NA WORDPRESS? Zato što im je to garant da neće biti napadnuti, hakovani i da će kao prvo biti brži za rad i učitavanje. Znamo i sami šta znači imati ambasadorske baze po celom svetu, sve te sajtove mora koordinirati telo u upravi samih Američkih država. Znači centralizovan princip po sistemu šematskog grananja. KO TO MOŽE DA BRZO UČITA I OBEZBEDI INDEKSE SVUDA PO SVETU? WORDPRESS. 
WORDPRESS ne može da zastari, PHP baza je uvek osvežena i kod same centralne baze je uvek otvoren tako da učitava i unosi sve kategorije promene. 
izrada sajta SpectrUm Beograd i Novi Sad
Ako se vi spremate da napravite sajt za vaše poslovanje onda vam savetujemo wordpress. Naravno u wordpress-u uvek možete dodati stavke koda. Ovo zapravo i sam posao osvežava i čini ga dinamičnijim.

Gde grešite kada želite sajt?

Grešite u sistemskom nepoznavanju kako mreža radi. Znači ako niste neki brend koji je toliko poznat da vas sami kucaju u pretrazi po imenu, odustanite od stavke ja bih nešto što niko nema na što neudobniji način. VI VAŠU KREACIJU MOŽETE DOBITI U BILO KOM KODU ALI ĆETE BITI OSAKAĆENI ZA POZICIJU/ zato što drugi programski jezici imaju težinu koja ne može da podnese ulaz, omoguči izlaz i sistemski da ulaz drugoj mreži.

ZNAČI SEO OPTIMIZACIJA MOŽE DA POSTOJI JEDINO AKO VAŠ SAJT OBEZBEĐUJE:

1. QDF algloritme pretrage

2. Tubularno indeksiranje

3. SEO optimizaciju posmatra kao prirodni kodni jezik naredbenog inputa

SpectrUm se u svom radu susreo sa mnogim sajtovima izrađenim u mnogim jezicima i zaključak je bio da je skuplje ispraviti krivu Drinu, no napraviti nov sajt. Kada se radi u wordpress-u manipulacija je svedena na kreaciju. Mreža je ta koja vas sama gura ako ispunite tri gornje navedene stavke.
Zašto su naši klijenti uvek na prvim stranama, bez ikakve reklame? SpectrUm izričito zabranjuje ili da kao uslov da reklamiranja nema, pošto se tako gubi osnovni sporazum mrežne saradnje i samog sajta. Sajt koji mi redizajniramo ili radimo od nule mora da poseduje tri glavna postulata kako bi bio funkcionalan na mreži. Naravno ako ste toliko jak brend onda su uslovi isti, ali je strategija drugačija.
Pisanje tekstova za sajtove SpectrUm

Zašto smo ovaj tekst napisali uopšte?

Kao prvo znamo da nemate predstavu šta vam je sve potrebno kada želite sajt? Kao drugo znamo da za svoju kompaniju želite najbolje. Kao treće mi volimo da istražujemo ono što još uvek niko nije. TAKO SE NAŠA DELA PRVO SVEDU NA ISTRAŽIVANJE, PA ONDA NA ANALIZU I NAUČNI PRINCIP, TESTIRANJE I TEK ONDA ISPORUKU VAMA TJ KRANJEM KORISNIKU. 

Slični

© Spectrum 2019/2024

Powered by Eterijum